Willem Waanders WerkdagZaterdag 8 april 2017 wordt de Willem Waanders Werkdag gehouden!

Op zaterdag 8 april wordt vanaf 9 uur de Willem Waanders Werkdag in het Worpplantsoen gehouden. Evenals vorige jaren worden op die dag de handen uit de mouwen gestoken om het park weer schoon te poetsen. Het meubilair krijgt een grote beurt, zwerfvuil wordt geraapt en het plantsoen wordt waar nodig opgeknapt zodat alles er weer fantastisch uit ziet.

Willem Waanders heeft in 2014 een legaat geschonken aan de gemeente Deventer voor het verfraaien van het Worpplantsoen.
Als een hommage aan hem is er ieder voorjaar een werkdag voor een grote schoonmaak en herstelbeurt van het plantsoen en het parkmeubilair. Deze werkdag is altijd medio april en op een zaterdag.
Iedereen die zich bij het Worpplantsoen betrokken voelt wordt uitgenodigd om mee te werken.
De werkzaamheden zijn aanvullend ten opzichte van het reguliere onderhoud van het plantsoen door de gemeente.

De organisatie van de werkdag is in handen van de stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen die in het kader van NL-Doet al de muziekkoepel heeft opgeknapt. De stichting zorgt dat er een werklijst ligt en dat benodigde middelen aanwezig zijn (gereedschap, schoonmaakmiddelen e.d.). Het Deventer Groenbedrijf zorgt voor de nodige spulletjes.

Ook wordt gezorgd voor de innerlijke mens zoals koffie, thee en een afsluitende lunch. Aarzel niet en KOM gerust helpen, vele handen maken licht werk.
Meld je svp aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je meehelpen? Heel graag, ook al kun je maar een paar uurtjes.
Stuur svp even een e-mail aan de organisatie om je komst aan te melden.
Super Bedankt.