Willem Waanders WerkdagZaterdag 21 april 2018 wordt de Willem Waanders Werkdag gehouden!

Op zaterdag 21 april wordt vanaf 9 uur de Willem Waanders Werkdag in het Worpplantsoen gehouden. Evenals vorige jaren worden op die dag de handen uit de mouwen gestoken om het park weer schoon te poetsen. Het meubilair krijgt een grote beurt, zwerfvuil wordt geraapt en het plantsoen wordt waar nodig opgeknapt zodat alles er weer fantastisch uit ziet.

Willem Waanders heeft in 2014 een legaat geschonken aan de gemeente Deventer voor het verfraaien van het Worpplantsoen.
Als een hommage aan hem is er ieder voorjaar een werkdag voor een grote schoonmaak en herstelbeurt van het plantsoen en het parkmeubilair. Deze werkdag is altijd medio april en op een zaterdag.
Iedereen die zich bij het Worpplantsoen betrokken voelt wordt uitgenodigd om mee te werken.
De werkzaamheden zijn aanvullend ten opzichte van het reguliere onderhoud van het plantsoen door de gemeente.

De organisatie van de werkdag is in handen van de stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. Helaas ging dit jaar de NL-Doet actie niet door en doen we die werkzaamheden ook op zaterdag 21-4. De stichting zorgt dat er een werklijst ligt en dat benodigde middelen aanwezig zijn (gereedschap, schoonmaakmiddelen e.d.).

Ook wordt gezorgd voor de innerlijke mens zoals koffie, thee en een afsluitende lunch. Aarzel niet en KOM gerust helpen, vele handen maken licht werk.
Meld je svp aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je meehelpen? Heel graag, ook al kun je maar een paar uurtjes.
Stuur svp even een e-mail aan de organisatie om je komst aan te melden.
Super Bedankt.